Близките на Диляна Попова проговориха

Гласувайте за статията

Бащата на очарователната Диляна Попова даде за пръв път интервю, в което отговори на спекулациите за дъщеря му връзката й

Безспорно светската двойка, около която се шуми най-много това са фаталната Диляна Попова и мачото Асен Блатечки. За тях двамата се изписа какво ли не, особено след като стана ясни, че красавицата ще дари актьора с дългомечтания от него син. За пръв път бащата на синеоката красавица – Красимир Попов проговори пред медиите. Въпреки, че изягва да се забърква в медийни скандали и прави всичко възможно да остане незабелязан, родителят на Диляна Попова реши да даде интервю.

Той не скри щастието си от факта, че щерка му ще го дари с внук. Въпреки спекулациите в медиите, той заяви категорично, че харесва Асен Блатечки и го одобрява за свой зет. Той допълни, че не съществува човек, който да не харесва зет му.

Красимир Попов заяви, че в случилото се между Асен Блатечки и неговата бивша съпруга Катерина няма никаква драма. Той допълни, че раздялата на двама души е нещо нормално.

Диляна Попова

Диляна Попова е в прекрасни отношения с най-близките си

Той опроверга твърденията, че дъщеря му не поддържа добри отношения със семейството си. Бащата на Диляна Попова каза, че тя си идва на всеки празник в Гулянци, а когато не може да се прибере той и майка й ходят в София, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар