Ясновидката Соня Заварчик: Борисов и БСП ще са заедно

Ясновидката Соня Заварчик: Борисов и БСП ще са заедно
4.5 (90%) 2 votes
Соня Заварчик дава крайна прогноза за политическата обстановка в страната ни

Соня Заварчик коментира изборите и споделя какво вижда в бъдеще в интервю за изданието „България днес”.

„Има изгледи, че Бойко Борисов ще има най-голяма полза. Той показа видност. Ще се обединят отново след изборите. Виждам Бойко и БСП да са заедно. Това е истината. Ще станат едни въртележки… Георги Първанов и той покрай тях” – споделя Соня Заварчик.

Попитана за политическото бъдеще на Николай Бареков, врачката отвръща: „За Бареков, моля те, за този не ми се говори. Няма лоша енергии, но е човек, на когото му набутаха яко пари, за да премахне „Атака”. Иска да ги отдели” – твърди Соня Заварчик.

Соня Заварчик

Соня Заварчик предрича, че нов човек ще влезе в политиката и ще оправи страната

„Всичко в България трябва да се оправи до май следващата година. Ще има много протести. След това ще започне нов етап. Големите главоболия ще дойдат от Русия, която ще води битка за запазване на своите територии. Ще стане много горещо в Русия. Путин няма да си даде Украйна. Запомнете това! България трябва да запази неутралитет” – съветва ясновидката Соня Заварчик.

„Ще изгрее ново политическо лице в България, но няма да казвам кой е. Той ще оправи България. Досега това лице беше мачкано. Партията му беше махната, нарочно беше закрита” – споделя Соня Заварчик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар