Разтърсващо: Разкриха истинската причина за смъртта на Валя Иванова!

Хубавата Валя Иванова е била нещастно влюбена в работодателя си от години
3

Причината за смъртта на хубавата Валя Иванова вече е разкрита!

Красивата 24-годишна Валя Иванова се е жертвала заради любов, която не е споделена. Момичето е било влюбено не в полицая Валентин Георгиев, а в своя работодател д-р Даниел Илиев. Младият и привлекателен зъболекар завършил стоматология в София и след дипломирането си отворил частен кабинет в центъра на Бургас.

Амбициозният специалист бил част от управителния съвет на Стоматологичния съюз в морския град и член на Ротари клуб. Преди над 2 години те с Валя Иванова имали връзка, но по-скоро професионална от негова страна, отколкото лична. Тя му станала асистентка, но той се залюбил с друга жена и тя му родила наследник. Тогава Валя Иванова буквално се сринала. Подложила се на унищожителни диети, на хранителен режим за смъкване на килограми, за да му докаже какво изпуска. Хранителните добавки обаче свършили доста лоша услуга на момичето, след като тя разбрала, че заради нерегламентирания й прием нямало да може да роди дете.

Валя Иванова
Хубавата Валя Иванова е била нещастно влюбена в работодателя си от години

Самият зъболекар я запознал с полицая Валентин, който още щом я видял, бил обсебен от нея и красотата й. Той кроял планове за сватба, но Валя Иванова просто била мила и нямала подобни намерения. В семейството й също царяла неразбория. Майка й и баща й от години не си говорили и комуникирали чрез дъщеря си. Майката от шест години живеела в Австрия и обещавала да вземе щерката си при себе си, но не станало. За момичето се грижел бащата. Във фаталната вечер тя му казала, че ще спи, а на работодателя си, че я боли корем и затова няма да дойде на работа.

Приятелят й Валентин бил много влюбен, вземал я от работа, угаждал й, грижил се за нея. Вестта за смъртта и причината за това буквално го е сринала. Полицаят бил на половингодишен курс за повишаване на квалификацията във Варна. Според колегите му самият той също е жертва.

Красивата Валя Иванова е правела опит за самоубийство още като ученичка и след това заради зъболекаря. В семейството им има два случая на самоубийство. Затова родителите не са го афиширали, а дълго са премълчавали и игнорирали този факт, че дъщеря им е с лабилна психика.

3 коментара
 1. Magdalena Gancheva казва

  PULNI GLYPOSTI OSTAVETE MOMI4ETO DYWATA I DA PO4IVA V MIR

 2. Милен Атанасов казва

  Била "с лабилна психика" – при тази немотия в България, хора се самоубиват всеки ден, ама толкова клюки за тях не сте изписали…

 3. Милен Атанасов казва

  Това с тия емоционални теми – блъснат някой, друг се загубил, е с цел манипулация на обществото – това е най-редовния номер. Никой не раздухваше така, когато пенсионери умират от глад в селата, или майки се самоубиват от мъка, защото нямат пари да изхранят децата си !!! Ще ме извиняват всички емоционални, но е точно така – защо никой не реве за самоубилите се, или за хората, убити в катастрофи (не по тяхна вина)…

  Сега 10 дена ще слушаме за изгубили се хора, а през това време народът пропуска да види евтиния цир, който му се сервира като предизборна кампания (в която дори вече липсват и гръмките обещания)…

  Някой забелязва ли какви са сегашните избори? Тук удрят дъното – това показва интелекта на българина в момента – аз не виждам обосновани предизборни кампании, а само интриги, "достоверни социологически проучвания", мъртви души, автобуси с турци и "електорат с кебапчета". Това показва какво е реалното положение.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.