Димитър Бербатов беше без половинката си Елена на пикантното шоу

Димитър Бербатов се появи тайно на пикантно шоу. Футболистът беше сред гостите на популярен столичен клуб, в който беше представена новата модна колекция на художничката Искра Георгиева за лятото.

[caption id="attachment_411277" align="alignright" width="300"]Димитър Бербатов на шоуто Димитър Бербатов на шоуто[/caption]

Тя е сред най-популярните дизайнерки на облекла и бижута. Във въпросната вечер обаче манекенките представиха не дрехи, а бельо. Естествено, красивите манекенки, демонстриращи творенията на Георгиева, не оставиха безразлични гостите. Сред които беше и Димитър Бербатов.

Футболистът се беше дегизирал с черна шапка с козирка, надявайки се да остане неразпознат и съответно незабелязан от останалите гости и най-вече от фотографите. Надеждите му обаче останаха напразни.

Бдителни зрители веднага разпознаха нападателя на Монако, видяха от blife.bg. Звездата беше заобиколен със стабилна охрана, които не допускаха никой да припари до него.

Любопитното обаче е, че Димитър Бербатов се появи без половинката си Елена. Брюнетката по принцип страни от камерите и светския живот и никога не се появява заедно с футболиста.

Как обаче го е пуснала на толкова пикантно шоу, смеят се онлайн потребителите.