Здравословното  състояние на Слави Трифонов се влоши още повече

От няколко години тежки здравословни проблеми измъчват Слави Трифонов. Въпреки, че шоуменът се беше възстановил, болежките му започнаха отново да го измъчват. Слави Трифонов закъса със зрението и този път проблемът му е много по-сериозен.

Преди няколко години стана ясно, че шоуменът има проблем с лявото око. Той призна, че вижда само с периферията. Покрай натоварването пострада и другото му око. Слави Трифонов отсъства цели 9 месеца от ефира, тъй като през това време обикаляше столичните клиники с надеждата, че ще намери лек за проблема си. През това време водещи на шоуто бяха неговите сценаристи - Иво Сиромахов и Росен Петров, които се редуваха във воденето.

За 9-месечното си отсъствие Дългия успя да се възстанови. След завръщането си в ефир той дори подготви турне, което беше прекъснато поради друг неприятен инцидент. Слави Трифонов се подхлъзна в банята в хотелската си стая в Стара Загора. Това стана причината за поставянето на златен пирон в крака му.

[caption id="attachment_411265" align="alignright" width="300"] Слави Трифонов Слави Трифонов закъса със зрението[/caption]

В момента Слави Трифонов го мъчи не само проблема със зрението му, но и с крака. Той не можел да се задържи прав повече от 20 мин.

Дългия се затруднява да чете текстовете в аутокюто си. Хората от екипа му са заели с напечатването на репликите му с големи букви, за да може Слави Трифонов да ги чете безпроблемно и да не се напряга.