Бургас скърби: Погребаха Валентина Иванова

Бургас скърби: Погребаха Валентина Иванова
4 (80%) 3 votes

Днес беше погребението на Валентина Иванова

Днес стотици съкрушени близки и приятели на Валентина Иванова си взеха последно сбогом с нея. Тялото на младата бургазлийка беше положено в гробищния парк на бургаския квартал „Лозово“. Опелото се състоя в дома на Валентина Иванова, след което траурното шествие потегли към гробищния парк.

На погребението на красивата Валя от Бургас присъстваха около 150 души – нейни близки и познати. Сред опечалените беше и приятелят на почината – полицаят Валентин Георгиев, който не успя да сдържи напиращите сълзи, въпреки усилията.

На няколко пъти на майката на Валентина Иванова й прилоша. Беше й оказана незабавна медицинска помощ от присъстващия на погребението лекар. Сред опечалените беше и работодателят на Валя. Напомняме ви, че малко след изчезването й на 15 април, тръгна слух, че тя е била замесена в любовен триъгълник с шефа си. Този слух бързо беше отхвърлен.Оказа се, че зъболекарят, при когото Валя работи, има щастлив брак.

Валентина Иванова

Днес погребаха Валентина Иванова

Фаталният край на красивата Валентина Иванова все още остава обгърнат в мистерия. Въпреки, че според разследващите тя се самоубила, близките й продължават да вярват, че тя е била убита, пише ПИК.

В нощта,  в която Валентина Иванова изчезна, тя е била забелязана за последно в морската градина. Миналата неделя разложеното й тяло беше открито на морския бряг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар