Михаела Филева имала тайна афера с партньора си в танците Светльо

В същото време обаче Михаела Филева не била със статут „свободна”. Че е станал рогоносец, приятелят й научил изненадващо от приятели. Самият той нямал никаква представа, че любимата му го заменя с танцьора Светльо Димитров. Веднага щом хванал прелюбодейците в крачка обаче, сложил край на връзката си с палавата певица и й пожелал късмет с новото й гадже – пише „Уикенд”. „Вярно е, с приятеля ми се разделихме” – призна Михаела Филева.

[caption id="attachment_411244" align="alignleft" width="300"]Михаела Филева Михаела Филева се отдаде на Светльо[/caption]

„Понякога пътищата на хората се разделя, просто така се получава” – сподели певицата. Според нея просто бил настъпил момента на изхабяване на връзката и двамата вече нямали какво да си дадат един другиму. „Все още говоря с топли чувства за него, защото той е много свестен човек” – намекна за неочакваната развръзка 23-годишната изпълнителка. В същото време обаче Михаела Филева не изпитала и най-малки угризения, че се сближила с партньора си по танци в "Денсинг старс" Светльо. Танцьорът имаше афера и с фолкпевицата Райна през миналия сезон на риалитито – припомня изданието. За разлика от Райна обаче, младата певица няма никакви намерения да се задомява и гледала на връзката с партньора си като приятно забавление. Двамата обаче решили да не признават за връзката си публично, за да не мътят водата около себе си.