Холивудската звезда Анджелина Джоли претърпя инцидент!

Холивудската звезда Анджелина Джоли претърпя инцидент!
4 (80%) 2 votes

Анджелина Джоли се нарани на снимачната площадка!

Холивудската актриса Анджелина Джоли сериозно се ударила, като снимала новата лента „Господарката на злото”. Половинката на актьора Брад Пит така се натресла на една от караваните на снимачната площадка, така че за малко не изпаднала в нокдаун.

Красавицата Анджелина Джоли играе в най-новата лента като интимна любима на злото и като такава трябвало да бъде накичена с изключително много ефектни атрибути. Като символ на зла сила гримьорите сложили на красавицата огромни чизми с умопомрачителни орнаменти, специални контактни лещи, както и изключително големи рога. Те именно натежали на актрисата Анджелина Джоли и тя се блъснала в колата. Изгубила ориентация и посока. Затова сценаристите дали на холивудската легенда по-леки приспособления за глава, които се прикрепяли с магнит и се сваляли значително по-бързо.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли претърпя инцидент по време на снимките

Преди известно време актрисата втрещи милионите си почитатели като заяви, че след последната лента тя ще каже „сбогом” на киното. Причината за това, твърди Анджелина Джоли е да разполага с повече свободно време, за да обръща по-голямо внимание на съпруга си, както и на шестте си деца, три от които осиновени. Най-обсъжданата холивудска двойка също фокусира интереса на световните медии, като съобщи, че в най-скоро време ще минат под венчило. Кога и къде обаче двамата все още не са уточнили.

Анджелина Джоли провокира наскоро и с желанието си и забраната нито едно от децата си да не последват примера на майка си и баща си и да останат далеч от актьорската професия. Заетата с благотворителна дейност актриса желае децата им да поемат бъдещето на политици и високопоставени личности. Най-малката й дъщеря Вивиан обаче може би ще последва пътя на родителите си. Тя бе избрана да партнира на родителката си след кастинг като принцеса на злото, тъй като сред многото деца, които се явили на конкурс единствено тя не се разплакала от шокиращия вид на Анджелина Джоли.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар