Чудо: Вижте как стрелката на часовника гадае бъдещето ни!

Чудо: Вижте как стрелката на часовника гадае бъдещето ни!
3.5 (70%) 2 votes

Невероятен начин да разгадаете бъдещето си чрез часовниковата стрелка!

С часовниковата стрелка може да гадаете бъдещето си. Сложете будилника на краката си със стрелките надолу. Завъртете ги и бройте до дванадесет. След това оставете да видите кое число сее падало. Ако стрелката е по средата между две цифри, вижте по-близкото до нея.

Ако е точно по средата вижте продължението на стрелката. Ако цифрата е едно бъдещето ви и спокойно и без сътресения, както досега. Двойката вещае заболяване и е добре да се прегледате основно. Ако късметът ви сочи три, знайте, че ви очакват успехи, които вие самите трябва да провокирате. При четири имате насреща си неприятности, бъдете много внимателни. Петицата вещае подобряване на материалното ви богатство.

стрелка

Стрелката на часовника ни казва какво предстои в бъдещето ни

Пазете се от зли очи и завистници обаче. Шестицата е възможно най-злото число. Очаква ви финансов неуспех, загуба, болести. Съдбата няма да успете да избегнете, но потърсете причината, за да смекчите удара. Седмицата предвещава успехи на работното ви място, но бъдете предпазливи за здравето си. Ако стрелката спре на осем това означава конфликт, със сериозни последствия. Бъдете внимателни, щадете нервите си. Укротете избухливостта си. Деветката призовава за търпение, след лошото идва добро и то доста добро за вас.

Стрелката чукне ли десет имате завистници, но тайни. Приятел или колега ще ви помогне в много от проблемите ви. Единадесет ви носи духовна подкрепа от приятел или сърдечна тръпка, с която ще се запознаете Както и сбъдване на мечти. Закове ли на дванадесет трябва да вземете сериозно решение. При неизяснени обстоятелства и последствия. Дерзайте, но внимателно и предвидете всички неприятни обстоятелства и причини, тогава нещата ще се случат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Чудо: Вижте как стрелката на часовника гадае бъдещето ни!”

  1. Радко Колев

    май 29. 2014

    Тъпотия писана от идиоти и публикувана от още по-големи идиоти.

Добавете коментар