ГЕРБ и ДПС си вдигат скандали заради плакати в Кърджали

Гласувайте за статията

ГЕРБ и ДПС се скараха заради скъсани плакати

ГЕРБ и ДПС забравиха за кафето на толерантността, което пиха лидерите им в Кърждали и си спретнаха луди скандали. Според бившата управляваща партия, от ДПС умишлено унищожавали предизборните им плакати в центъра на града.

От местната организация на ГЕРБ твърдят, че от ДПС умишлено им късали плакатите. В резултат на това се стигна до словесни сблъсъци между партийните лидери на местно ниво.

От ГЕРБ дори внесоха жалба, заради повредата на плакатите, и твърдят, че посегателството е било умишлено.

ГЕРБ и ДПС се скараха, заради скъсани плакати в Кърджали

ГЕРБ и ДПС се скараха, заради скъсани плакати в Кърджали

Конфликтът между местните лидери на двете партии и взаимните обвинения, показаха, че приятелство и толеранс в политиката няма, но това далеч не е единствения проблем. След сблъсъка целия град бе залят с още една вълна предизборни агитационни материали, замърсявайки околната среда.

Големия проблем обаче са тоновете агитационни материали, замърсяващи града

Големия проблем обаче са тоновете агитационни материали, замърсяващи града

Партиите се надпреварват буквално да лепят плакатите си едни върху други. Големият проблем обаче е кой ще почисти зад тях след края на изборите.

Кой ще почисти след края на изборите?

Кой ще почисти след края на изборите?

Хиляди плакати от предишната кампания от миналата година все още стоят залепени по стените на сгради, съоръжения или огради. Нито една от партиите не благоволи да почисти след себе си, загрозявайки Кърджали с агитационните си материал, които освен неестетични, замърсяват и околната среда.

Проблемът обаче не е само в регионалния център и не касае единствено плакатите на ГЕРБ, ДПС или друга конкретна партия. Из цялата страна граждани се оплакват, че след изборите, плакатите на партийните лидери си остават залепени по стените и оградите, като част от пейзажа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар