Потвърдено! БСП купува гласове в Бобов дол

Потвърдено! БСП купува гласове в Бобов дол
1 (20%) 1 vote

БСП купува гласове в Бобов дол, изтече пълния клип в мрежата

БСП купува гласове в Бобов дол. Целия клип от журналистическото проучване на Нова телевизия изтече в мрежата. На него се вижда как ръководители на рудниците уговарят служителите си да дадат гласа си за БСП. Причината—ако управляващата партия по някаква причина не спечели изборите, ще има санкции относно финансирането на мините и служителите няма да получат възнагражденията си.

Изтекоха кадрите от скандала в Бобов дол

Изтекоха кадрите от скандала в Бобов дол

Скандалното купуване на гласове е печално известен похват за родните политици. Отдавна се знае и е доказано, че всяка от партиите търгува с вота на гласоподавалите. Разкритието, че БСП купува гласове и оказва натиск върху миньорите не е никаква новост. От ръководството на мини Бобов дол „разясняват“ на подчинените си, че ако окажат“ съдействие“ на управляващата партия и правителството за изборите, ще имат шанс за по-високи заплати, по-високи аванси и постоянни възнаграждения.

Доказаха, че БСП купува гласове

Доказаха, че БСП купува гласове

Клипът разкрива директно името на управляващата партия „Коалиция за България“. А организираното купуване на гласове се извършва по списък. Ако някой се възпротиви и откаже да гласува, го заплашва уволнение.bsp 1

Пред събрани служители, от ръководството разказват още, че на миньорите абсолютно всичко е обяснено в детайли и те са наясно че БСП купува гласове от тях. Те знаят кой номер на бюлетината да изберат и също така са заплашени с уволнение, ако не съдействат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар