Сюлейман Ремзи почина в Австрия след като прекали с консумацията на уиски и енергийни напитки

Сюлейман Ремзи беше погребан в родния му град Кърджали. Музикантът беше изпратен от над 400 души, дошли да го почетат в последния му път. 39-годишният музикант е заминал за Австрия при баща си, където е планирал да остане около шест месеца. Идеята на мъжа е била да посъбере пари, тъй като стягал сватба на сина си. Вместо това обаче се върна в ковчег, нареждат шокираните му близки.

[caption id="attachment_411117" align="alignright" width="213"]Сюлейман Ремзи Сюлейман Ремзи[/caption]

Припомняме ви, че Сюлейман Ремзи почина в австрийската столица Виена след като прекали с употребата на уиски и енергийни напитки. Барабанистът е бил приет в кома в местната болница, а лекарите са категорични, че коктейлът от алкохолната и енергийните напитки се е оказал смъртоносен за него.

Малко известен факт е, че Сюлейман Ремзи е свирил с Нешко Нешев и Орхан Жеков, които са сред най-известните кларнетисти и то в цял свят. Както знаете, учени от години алармират, че комбинацията от алкохол и енергийни напитки може да бъде много опасна.

Въпреки предупрежденията на лекарите обаче много хора, работещи нощем, както и почитатели на нощния живот, ги употребяват, за да ги държат будни, предават от "24 часа".