Ани Салич е недоволна от отношението към нея, не отговаряло на статута й на топ звезда в медията

Ани Салич избесня срещу шефовете на Нова телевизия. Новинарката се прехвърли в медията само преди няколко месеца от конкурентната бТВ, а вече успя да влезе в конфликт с новите си шефове.

[caption id="attachment_411114" align="alignright" width="300"]Ани Салич е недоволна от отношението към нея Ани Салич е недоволна от отношението към нея[/caption]

ТВ водещата била изключително недоволна от отношението на босовете към нея, тъй като го намирала за несправедливо. Ани Салич, която се смята за най-голямата звезда на телевизията, беше свалена от централната емисия новини, за да обикаля по най-затънтените селца из страната и да прави проучвания за предстоящите в неделя избори. Което според нея било много под нивото й и повече прилягало на някой начинаещ репортер, а не на топ звездата на медията.

От екипа на новините обясниха, че Ани Салич се е обидила жестоко задето я карта да върши черната, според нея, работа. Тъй като идеята била на екранния й партньор Ники Дойнов обаче и шефовете я одобрили, новинарката нямало как да откаже. На водещата й била отказана дори гримьорка, която да я подготвя за снимките.

Това е и причината за необичайно небрежният вид на Ани Салич, който цяла седмица изумява зрителите. Просто самата водеща няма никакъв опит я прическите и макиажа, научиха от ПИК.