Стефан Данаилов напуска "Фамилията"

Стефан Данаилов взе неочаквано решение. Той отказва категорично да продължи участието си във "Фамилията". Актьорът, който наскоро загуби своята любима и спътница в живота, взе неочаквано решение да напусне сериала. Той е уведомил продуцентите на сериала за решението си.

Главната роля в сапунката е пповерена именно на Стефан Данаилов. Би Ти Ви отказва да продуцира следващия сезон, след като Ламбо няма да се снима повече. Предстоящите епизоди ще са последните за "Фамилията"

Частната телевизия категорично отказва на продуцента на "Фамилията" да финансира заснемането на още епизоди, при положение, че Ламбо, който участва в една от главните роли, няма да участва повече в сапунката.

Вероятно финалът на сериала ще бъде излъчен след броени дни.Може би героят на Ламбо ще умре, за да свърши сапунката. "Фамилията" ще остане завинаги в историята като първия и единствен филм с отворен край. Сериалът ще остане недовършен заради оттеглянето на Стефан Данаилов. Причините за неочакваното решение на Ламбо все още не са известни.

[caption id="attachment_411102" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов Стефан Данаилов напуска "Фамилията"[/caption]

Стефан Данаилов се появи на снимачната площадка преди дни. Той участва в заснемането на още няколко епизода от сериала заедно с Ваня Цветкова. Едно е ясно - последните серии от сапунката ще бъдат наситени с доста драматизъм, пише ПИК.