В кварталната кръчма: Захари Бахаров събра очите на зяпачите!

В кварталната кръчма: Захари Бахаров събра очите на зяпачите!
5 (100%) 1 vote

Захари Бахаров събра очите на присъстващите наоколо зяпачи!

Тройка кебапчета, много лук и картофки омаха водещия на „Национална лотария” Захари Бахаров в квартално заведение за бързо хранене и събра очите на присъстващите наоколо зяпачи. Клюката носи, че съпругата му Диана Алексиева не давала на благоверния си да прекалява с хапването, за да си остане слаб и без шкембе. Затова гологлавият артист от Народния театър Захари Бахаров използвал намалението и си угаждал когато имал възможност, без телевизионната водеща да успее да го засече. Тя не искала мъжът й да се превърне в пухкавелко, с дебели бузи.

Безконечните табута, която му налагала половинката му идвали в повече, а и Захари Бахаров си обичал насладите на родната кухня, затова дебнел момента, когато необезпокояван си гълтал доволно кебапчета и кюфтета, едни от любимите му специалитети.

Захари Бахаров

Захари Бахаров плющял кебапчета като невидял

Злодеят от сериала „Под прикритие” Захари Бахаров бил фен и на изисканите блюда и маркови питиета по коктейли и баровски заведения, но обикновено там ходел със съпругата си и не успявал да се отдаде на чревоугодство.

В най-скоро време Захари Бахаров ще стяга куфарите и ще заминава в Англия за няколко месеца. Там гологлавият артист и шоумен щял да се снима в чужда кинопродукция и да се отдаде на заслужена почивка след снимките по филма „Под прикритие”.

Във Великобритания звездата от Народния театър имал и много приятели, които работели в сферата на филмовото и театралното изкуство и го канили да се яви на кастинг за международни продукции. Гологлавият тв водещ Захари Бахаров имал вече опит в подобни роли зад граница. Той възнамерявал да се връща и в България за участия в постановките си, както и да продължава да води телевизионното шоу „Национална лотария”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар