Интерпол прекрати издирването на Валентина Иванова

Интерпол прекрати издирването на Валентина Иванова
5 (100%) 1 vote

Родителите на самоубилата се Валентина Иванова ще приберат тялото й днес

Интерпол прекрати издирването на Валентина Иванова. След като ДНК анализът категорично потвърди, че намереното край вълнолома в Бургас тяло е на медицинската сестра, от полицията са поискали от Интерпол да преустановят издирването на младата жена и да свалят всички снимки и информацията за нея от сайта си.

Валентина Иванова

Валентина Иванова

Цветелина Рандева, говорителят на ОД на МВР, обясни, че след като ДНК пробите са доказали, че откритият труп е на Валентина Иванова, издирването й трябва да бъде преустановено в международен аспект, не само в България. Рандева сподели още, че ДНК експертизата са взети проби от родителите на Валя, които са показали пълно съответствие с пробите, взети от тялото.

При желание от страна на почернените хора има възможност за назначаване и на втори анализ, но те са отказали. Днес тялото на младата жена трябва да бъде върнато на семейството й за погребение, научиха от „24 часа“.

Припомняме ви, че Валентина Иванова изчезна в нощта на 15 април. Близо 40 дена съдбата й беше пълна мистерия, докато на 18 май морето не изхвърли труп на лада жена край вълнолома в Бургас. В последствие близките на Валя разпознаха дрехите й, а ДНК експертизата не остави никакви съмнения, че става въпрос за медицинската сестра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар