Опитайте: Този уникален метод решава всички проблеми!

0

Този метод гарантира успехи във всичко, казват учените. Не пречи да опитаме, нали?!

Може да се отървете от напиращите в главата ви тревоги и мисли. Както и от нерешените проблеми, които искате по някакъв начин да достигнат до заветния си завършек. Възможно е, стига да използвате няколко елементарни правила на този уникален метод.

Първата стъпка е да започнете да записвате всичко, което ви тормози на белия лист или на компютъра. Без да се интересувате дали правите граматични грешки и дали препъни камъчето, което витае във вас и ви изкарва от равновесие е дребно или не толкова. Това включва всичко, че телефонът ти е повреден, че си се скарал с някой от родата, че нямаш пари, че в работата не ти върви, че проблемите се сипят с любимия ти човек, че децата не те слушат, че комшиите те ядосват, съветват учените.

метод
Учени са убедени, че този метод носи поне 90% успеваемост

След което следва втората стъпка в решаването на дилемата. И тя е да си посочите ден, час или срок, както и възможен начин да достигнете до решаването на един или друг проблем. А дали някои от изброените от вас в списъка неща, които не ви дават мира не трябва просто да се оставят и вие евентуално да ги „изтриете” от вашето съзнание. Да ги захвърлите така надалеч, че те просто повече да не ви тормозят и повече да не мислете за тях.

Следва третата стъпка в решаването на главоблъсканицата. Взимате списъка и започвате едно по едно да зачертавате проблемите, които сте решили. Абсолютно е без значение дали нерешеният въпрос е в началото, средата на списъка или в неговия край, стига вече да сте му намерили решение. След като решите един проблем дайте си малко време за почивка и анализ, за да установите по какъв начин сте го решили. След това пристъпете със следващия.

След като дадете благоприятен завършек на един или повече от списъка дайте си и награда за това, че успешно сте се потрудили. Методът действа, стига да вярвате в благоприятния завършек и решаването на нерешимите въпроси и следвате нещата стъпка по стъпка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.