Коалиция за България използват вестника, за да манипулират читателите да гласуват за тях

Жесток скандал е на път да разтърси страната два дена преди изборите за Европейски парламент тази неделя. Редовен читател на razkritia.com ни писа, за да се оплаче от намереното в един от най-популярните сред възрастните хора вестници.

[caption id="attachment_411002" align="alignright" width="224"]Коалиция за България агитират и чрез вестници Коалиция за България агитират и чрез вестници[/caption]

Става въпрос за вестник "Трета възраст", известен най-вече като вестника на пенсионерите. И за който бабата на нашия читател е абонирана. При отварянето на последния му брой обаче в него имало образец на бюлетината, с която ще се гласува на изборите в неделя. До тук нищо кой знае какво. На бюлетината обаче е отбелязан номер 15 - номерът на Коалиция за България. Което си е явно подтикване за кого трябва да дадат гласа си възрастните хора.

"Ето това намират читателите на вестник "Трета възраст" намират между страниците му", възмутен е мъжът, който предпочете да запазим самоличността му в тайна.

Това е поредният скандал покрай Коалиция за България, свързан с обвинения за опит за манипулация на изборите. От Нова ТВ излъчиха клип, в който става ясно, че управляващите са част от схема за купуване на гласове. След намесата на ЦИК обаче въпросното видео беше обявено на манипулирано.