Известен вестник агитира да се гласува за Коалиция за България!

Известен вестник агитира да се гласува за Коалиция за България!
5 (100%) 1 vote

Коалиция за България използват вестника, за да манипулират читателите да гласуват за тях

Жесток скандал е на път да разтърси страната два дена преди изборите за Европейски парламент тази неделя. Редовен читател на razkritia.com ни писа, за да се оплаче от намереното в един от най-популярните сред възрастните хора вестници.

Коалиция за България агитират и чрез вестници

Коалиция за България агитират и чрез вестници

Става въпрос за вестник „Трета възраст“, известен най-вече като вестника на пенсионерите. И за който бабата на нашия читател е абонирана. При отварянето на последния му брой обаче в него имало образец на бюлетината, с която ще се гласува на изборите в неделя. До тук нищо кой знае какво. На бюлетината обаче е отбелязан номер 15 – номерът на Коалиция за България. Което си е явно подтикване за кого трябва да дадат гласа си възрастните хора.

„Ето това намират читателите на вестник „Трета възраст“ намират между страниците му“, възмутен е мъжът, който предпочете да запазим самоличността му в тайна.

Това е поредният скандал покрай Коалиция за България, свързан с обвинения за опит за манипулация на изборите. От Нова ТВ излъчиха клип, в който става ясно, че управляващите са част от схема за купуване на гласове. След намесата на ЦИК обаче въпросното видео беше обявено на манипулирано.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар