Бони е съсипана след споходилата я трагедия

Бони е съсипана след споходилата я трагедия
5 (100%) 3 votes

Фолк певицата Бони изгуби детето си

Една от най-даровитите изпълнителки от поп фолк жанра – Бони, е съсипана след споходилата я трагедия.

Бони изгуби бебето, което заедно с любимия й очакваха с нетърпение.
Тя е направила спонтанен аборт в петия месец от бременността. Близки до гласовитата певица разкриват, че Бони буквално е съсипана след случилото се, пишат колегите от kliuki.bg.

След загубата на така дълго чаканото бебе, Бони се е сринала психически. Привидно бременността й вървяла без никакви проблеми. Даровитата певица очакваше дете от мъжа на живота й, който обаче остава тайна за широката общественост.

Фолк певицата Бони изгуби детето си

Фолк певицата Бони изгуби детето си

За момента Бони пази ревниво половинката си от хорските погледи. Тя така и не пожела да разкрие кой е той, вероятно водена от суеверие, твърдят светски хроникьори.
Двойката била на седмото небе от щастие, че ще стават родители, а дъщеричката на Бони – Михаела, очаквала с нетърпение радостното събитие, за да гушне бебето.
Тя дори нямала претенции дали ще е братче или сестричка.

Нищо от бременността не предвещавало, че ще приключи по толкоз трагичен начин. Бони така и не може да намери обяснение какво е довело до тази развръзка и защо не е имало никакви индикации, че нещо с бременността й не е наред, за да се вземат мерки навреме.
Въпреки задушаващата я мъка, Бони приема случилото се като поредното изпитание, което съдбата й поставя и с което е длъжна да се пребори. За това обаче определено ще й е необходимо време (вероятно доста).

Бони разказва, че в първите дни след сполетялата я трагедия било толкоз страшно, че дори нямала желание да продължи да съществува. Постоянно ридаела и задавала въпроса защо това се е случило точно с нейната рожба. Тя не искала да види и да чуе никого, единственото й желание било да остане сама с мъката.
В крайна сметка проумяла, че няма право да продължава по този начин, тъй като така съвсем ще рухне и ще си отиде, а в същото време дъщеря й Михаела се нуждае от нея.
Колегите й също са потресени от случилото се и й изказват съболезнования. Те са готови да й помогнат, с каквото могат, само и само да успеят да я измъкнат от черната дупка, в която е изпаднала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар