Кубрат Пулев е убеден, че може да победи Кличко и то с нокаут

Кубрат Пулев се закани на Владимир Кличко. Родният боксьор смята да отмъсти на украинеца за обидните му думи по негов адрес, когато заяви, че Кобрато все още е зелен между ушите. Което ще рече, че е новак и съответно прекалено слаб за него.

[caption id="attachment_410976" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев се закани на Владимир Кличко Кубрат Пулев се закани на Владимир Кличко[/caption]

"Благодарен съм му за думите. Така ще има за какво да си отмъстя на ринга", невъзмутимо заяви Кубрат Пулев. И допълни, че тогава ще си проличи кой от двамата е по-добър боксьор. В интервю за немската медия Фокус, Кобрата изтъкна, че е изгледал почти всички мачове на Кличко и е обърнал особено внимание на загубите му, за да може да изгради най-добрата тактика, с която да го победи.

"Разбрах кои са слабите му места. Кличко може да бъде победен с ниокаут", убеден е българинът. Припомняме ви, че световната федерация по бокс принуди Владимир Кличко да се изправи в директен двубой срещу Кубрат Пулев, който е основен претендент за шампионската му титла.

Това не се хареса на украинеца и той се заяде с Кобрата, наричайки го новак, припомнят от "24 часа".