Тялото на Валентина Иванова е в ужасно състояние, не е ясно как ще бъде организирана траурната церемония

Бавят погребението на удавената Валентина Иванова. Тялото на момичето, което беше открито във вълнолома на Бургас след 40 дни неизвестност, е в толкова ужасно състояние, че все още не е ясно как точно ще бъде организирана траурната церемония.

[caption id="attachment_410973" align="alignright" width="225"]Бавят погребението на Валентина Иванова Бавят погребението на Валентина Иванова[/caption]

След като резултатите от ДНК анализа излязоха, семейството на момичето вече може да прибере трупа й. Заради състоянието му обаче специалистите не допускат близките на Валя да го виждат. Те не бяха извикани и на разпознаване, единствено им бяха показани дрехите на медицинската сестра. Най-вероятно тялото на младата жена ще бъде закарано при семейството й направо в затворен ковчег, научиха от "24 часа".

Най-вероятно Валентина Иванова ще бъде изпратена в последния си път с траурна процесия, по време на която ще бие църковната камбана на църквата в квартал Лозово, където живееше красивата медицинска сестра.

Припомняме ви, че Валентина Иванова изчезна на 15 април след като такси я взело от дома й и я оставило на входа на Морската градина в Бургас. Още тогава от полицията обявиха, че най-вероятно става въпрос за самоубийство.