Тялото на Валентина Иванова беше открито преди няколко дена, родителите й до последно се надяваха да не е на дъщеря им

ДНК пробата категорично потвърди: намереното край вълнолома в Бургас тяло е на Валентина Иванова. Така изследването сложи край на 40-дневната мистерия със съдбата на красивата медицинска сестра, която изчезна в нощта на 15 април след като сама напуснала дома си.

[caption id="attachment_410970" align="alignright" width="300"]Валентина Иванова се е самоубила Валентина Иванова се е самоубила[/caption]

Тогава младата жена наела такси, което я закарало до входа на Морската градина, в близост до моста. От тогава следите й се губеха. Камерите в района са успели да засекат неясна фигура, която се движи по моста, но не се връща обратно. Още тогава разследващите заявиха, че най-вероятно Валентина Иванова се е самоубила. Най-вероятно красавицата е посегнала на живота си заради лабилна психика.

Родителите й обаче до последно отказваха да приемат, че детето им може само да реши да сложи край на живота си. Те настояваха, че младата жена е отвлечена. Припомняме ви, че Валентина Иванова изчезна в нощта на 15 април. Над месец случилото се с нея беше пълна мистерия. На 18 май младеж откри полуразложено тяло на жена във вълнолома на Бургас.

Аутопсията показа, че по тялото няма следи от насилие. Приятелят на Валентина Иванова разпозна дрехите й, припомнят от "24 часа".