Виктор Калев отказва да приеме подобно отношение

Комикът от екипа на Слави Трифонов - Виктор Калев не може да преглътне унижението, на което Слави Трифонов го подлага постоянно. Той е бесен не само на другите актьори от шоуто, но и на Дългия, който допуска всичко това да се случва. Виктор Калев не може да преглътне обидата и отношението към него. Талантливият актьор не се сдържа и вдигна скандал на колегите си. Виктор Калев е възмутен от факта, че всички женски роли в скечовете се възлагат на него.

Той заявил на колегите си, че вече му е писнало да се показва в ефир с токчета и грим. Виктор Калев е убеден, че комичните му роли са основната причина, поради която той е сам и няма приятелка. Комикът не може да преглътне и факта, че получава заплата, колкото тази на колегата си Мариан Бачев, който за разлика от него се появява 2-3 седмично в ефир. Причината за честото отсъствие на Бачев, който наскоро стана баща за втори път, са допълнителните ангажименти, които той има извън шоуто.

Мариан Бачев отказва да играе женски роли, тъй като не искал дъщеря му да се стресира. Въпреки нежеланието му за това, тази седмица му се наложи да сложи перука и токчета, тъй като Виктор Калев, който е обиден на Слави Трифонов, не се появи на работа. Това стана причината Мариан Бачев да влезе в образа на Наталия Кобилкина.

[caption id="attachment_410957" align="alignright" width="300"]Виктор Калев Виктор Калев е бесен[/caption]