Джъстин Бийбър съвсем се оля, Селена Гомес е бясна!

Тийн идолите Джъстин Бийбър и Селена Гомес вече наистина не са заедно. Обичта им продължи две години и в този период те се превърнаха в любимци на многобройните си фенове.

Но изненадващо певицата се е разделила с мечтата на хиляди тинейджърки заради неговата несериозност и увлечение по други. Джъстин Бийбър бе забелязан в компанията на манекенката от „Виктория сикретс” Барбара Палвин на представление на Бродуей. Преди това на едно общо фото Бийрър и Барбара се личеше, че двамата имат нещо повече от бегло познанство.

[caption id="attachment_410942" align="alignright" width="300"]Джъстин Бийбър Джъстин Бийбър заряза Селена Гомес[/caption]

После моделката бе поканена на партито, организирано от Джъстин на яхта, след което русата красавица му върна жеста, като го покани не своето тържество на нает от нея луксозен плавателен съд. Според близки до звездите Джъстин и Барбара никак не са се държали приятелски на това парти, а по разменените ласки, погледи и докосвания ясно си личало, че двамата имали много по-интимни отношения.

Палавият певец не успявал да устои дълго на женския чар и затова темпераментната Гомес му била шута, носи мълвата. Клюката се потвърждава от факта, че двамата били забелязани да вечерят в един и същ луксозен ресторант, но в компанията на други, дори и без да се поздравят или погледнат.

[caption id="attachment_410943" align="aligncenter" width="300"]Огнената красавица Барбара Палвин Огнената красавица Барбара Палвин[/caption]

Поп идолът пък съвсем наскоро лаконично коментира пред сериозно американско издание разлъката си със Селена Гомес. Той заяви, че не знае със сигурност какво се случва с неговия живот без да даде ясен отговор дали продължава да се вижда с гаджето си или вече се е ориентирал другаде. Преди изявлението си вървежния певец Джъстин Бийбър пък се кълнеше, че не познава Барбара отблизо и само са се засичали по светски събития.