Смъртта на красивата Валя разби живота на любимия й Валентин!

Валя и Валентин бяха съвременен вариант на Ромео и Жулиета, любовта им бе огромна
0

Валентин Георгиев тежко преживява загубата на любимата си Валя!

От 18 май любимият на хубавицата Валя Иванова, Валентин Георгиев не е влизал в социалната мрежа. Хиляди хора станаха съпричастни с трагедията им и заляха Фейсбук с въпроси дали намереното тяло принадлежи на изчезналата 25-годишна красавица. Отговорът със сигурност е положителен, щом приятелят й Валентин повече не отговаря, а се е зазидал в себе си и изживява най-голямата си лична драма.

До този момент, докато не откриха изхвърления от морето труп на предполагаемата самоубийца Валя приятелят й беше изключително активен в Интернет. Той непрекъснато пускаше снимки на любимата с молба за помощ от хората.

Валя
Валя и Валентин бяха съвременен вариант на Ромео и Жулиета, любовта им бе огромна

Стоматологичната сестра липсваше от 15 април. Вечерта Валя е отишла с такси от квартала в Бургас, където живее до началото на Морската градина. После дирите й зачезват. Малко преди полунощ тя отива в един ресторант там и после се отправя към морския бряг. На брега, откъдето се предполага, че момичето е скочило в студените морски вълни са намерени дрехите и джиесема й. Валентин и приятелката му Валя имали намерение да се оженят, да ремонтират етаж от къщата, където да живеят и лятото да посетят майката на Валя, която работила като камериерка в хотел в Австрия.

Майката на Валя бе убедена, че щерка й е отвлечена и в това има участие трети човек. Половинката й, който е полицай е категоричен, че гаджето му е било лъчезарно, усмихнато, готово да помогне и не би посегнало на живота си само. Но според съседи в рода им има двама самоубийци. Самата Валя като тинейджърка също е опитвала да отнеме живота си, тъй като е страдала, че била пухкава.

Окончателното заключение дали тялото е на 25-годишната медицинска сестра ще бъде оповестено тези дни. Засега роднините на Валя са я припознали по дрехите и наличието на татуировка във формата на пеперуда.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.