Анджелина Джоли взе неочаквано и категорично решение!

0

Решението на Анджелина Джоли е напълно неочаквано!

Красивата холивудска актриса Анджелина Джоли взе неочаквано решение и категорично забрани на децата си да наследят нейната актьорска професия и тази на татко им Брад Пит. 38-годишната Анджелина иска те да станат високо издигнати личности, уважавани и да се занимават с политика, не с актьорство. Това неочаквано табу половинката на Брад Пит наложила над шестте си деца, три от които са осиновени.

Малчуганите в семейството на холивудските легенди пътуват с родителите си, за да промотират филмите с тяхно участие по света. Анджелина Джоли също запознавала наследниците си и с хуманитарната дейност, на която актрисата се е отдала с цялото си сърце. Тя често споменавала на малчуганите, които са на възраст от пет до дванадесет години, че тя следва мисиите по всемира с организацията ООН, а баща им Брад Пит освен с актьорство се занимава с това да създава мебели и строи къщи.

Анджелина Джоли
Решението на Анджелина Джоли е неочаквано, като се има предвид огромния й успех

Холивудските мегазвезди, за чийто живот мечтаят хиляди маниаци по света, са по-щастливи от всякога. Блондинът беше плътно до съпругата си Анджелина Джоли, когато тя направи операция, с която премахна и млечните си жлези и по-късно отстрани и двата си яйчника. Причината бе, че нейната родителка почина млада от коварната болест и според лекарите шанса и Анджелина Джоли да развие същото заболяване беше голям. Заради това актрисата предприе тази крачка, а и от желание да бъде по-дълго до любимия си и децата. Въпреки операциите, които сполетяха семейството му Брад Пит твърди, че той и фамилията му са по-щастливи от всякога. Дори се промъкна мълвата, че Анджелина Джоли иска да се откаже завинаги от киното и снимачната площадка, за да се отдаде изцяло на любимия си годеник и многобройната си челяд, която има нужда от подкрепа и насърчение.

Дали обаче всяко от детето ще се вслуша в забраната на великолепната си родителка? Най-вероятно най-малката принцеса Вивиан определено няма да се възприеме съвета на Анджелина Джоли. Момиченцето бе избрано да партнира на известната си майка в последния й филм „Господарката на злото” Тя станала екранен партньор на надарената си майка заради това, че не се уплашила до умопобъркване от гримираната си родителка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.