Анджелина Джоли взе неочаквано и категорично решение!

Анджелина Джоли взе неочаквано и категорично решение!
4.5 (90%) 2 votes

Решението на Анджелина Джоли е напълно неочаквано!

Красивата холивудска актриса Анджелина Джоли взе неочаквано решение и категорично забрани на децата си да наследят нейната актьорска професия и тази на татко им Брад Пит. 38-годишната Анджелина иска те да станат високо издигнати личности, уважавани и да се занимават с политика, не с актьорство. Това неочаквано табу половинката на Брад Пит наложила над шестте си деца, три от които са осиновени.

Малчуганите в семейството на холивудските легенди пътуват с родителите си, за да промотират филмите с тяхно участие по света. Анджелина Джоли също запознавала наследниците си и с хуманитарната дейност, на която актрисата се е отдала с цялото си сърце. Тя често споменавала на малчуганите, които са на възраст от пет до дванадесет години, че тя следва мисиите по всемира с организацията ООН, а баща им Брад Пит освен с актьорство се занимава с това да създава мебели и строи къщи.

Анджелина Джоли

Решението на Анджелина Джоли е неочаквано, като се има предвид огромния й успех

Холивудските мегазвезди, за чийто живот мечтаят хиляди маниаци по света, са по-щастливи от всякога. Блондинът беше плътно до съпругата си Анджелина Джоли, когато тя направи операция, с която премахна и млечните си жлези и по-късно отстрани и двата си яйчника. Причината бе, че нейната родителка почина млада от коварната болест и според лекарите шанса и Анджелина Джоли да развие същото заболяване беше голям. Заради това актрисата предприе тази крачка, а и от желание да бъде по-дълго до любимия си и децата. Въпреки операциите, които сполетяха семейството му Брад Пит твърди, че той и фамилията му са по-щастливи от всякога. Дори се промъкна мълвата, че Анджелина Джоли иска да се откаже завинаги от киното и снимачната площадка, за да се отдаде изцяло на любимия си годеник и многобройната си челяд, която има нужда от подкрепа и насърчение.

Дали обаче всяко от детето ще се вслуша в забраната на великолепната си родителка? Най-вероятно най-малката принцеса Вивиан определено няма да се възприеме съвета на Анджелина Джоли. Момиченцето бе избрано да партнира на известната си майка в последния й филм „Господарката на злото” Тя станала екранен партньор на надарената си майка заради това, че не се уплашила до умопобъркване от гримираната си родителка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар