Невероятно: 6-годишният феномен Антон Кремов ще ви смае!

Малкият Антон е истински феномен!
0

6-годишният Антон е истински феномен!

Невероятен български феномен на шест години овладя езика на Шекспир. Малчуганът, роден в София, сам научил английския език. Антон Кремов доказал това свое постижение, след като разговарял с учителка по английски език и пред камерите на репортер на bTV.

Но не само с това се изчерпвали уменията на детето феномен, което кандидатствало за прием в детска градина. Майката Елица Цонева разказва, че синът й още в невръстната възраст от две години самичък научил буквите и цифрите. Феноменалното дете също без ничия чужда помощ на три години можело да пише и чете самостоятелно.

феномен
Малкият Антон е истински феномен!

Пред специалистите детето-чудо признало, че не знае как е успяло да научи чуждия език. Малкият феномен Антон може да изважда три цифрени числа и решава корен квадратен. 6-годишният вундеркинд умее също да степенува, знае перфектно и таблицата за умножение.

Невръстният гений твърди, че много от нещата, които е научил не знае как са се случили. Според неговата родителка 6-годишния й син просто е много любопитен, задава въпроси, често неотговарящи на възрастта му и обича да учи и да изследва това, което не знае.

Още едно българско дете феномен наскоро покори света. То се казва Лора, на 13-години, сляпо българче, осиновено от американка. Втората му родителка по-късно разбира за физическия му недъг, но не се отказва от детето си. Сега Лора е сред най-известните гимнастички, спечелила титлата на Американската гимнастическа академия. Изоставеното българче признава, че обича до безумие този спорт и на състезания никога не казва, че има физически дефект, за да я оценят по таланта й, а не поради съдийска снизходителност да спечели турнирите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.