Галя от "Каризма" твърди, че е по-здрава и щастлива от всякога

Неотдавна пресата гръмна с новината, че Галя от „Каризма” е болна от СПИН.

Галя от „Каризма” реши да сподели пред обществото каква е истината, за да се спрат всякакви спекулации. Тя бе категорична, че за щастие не е болна от никакво тежко заболяване и е в отлично здраве. В допълнение певицата посочи, че се чувства по-добре от всякога.

Мълвата носи, че бившата сценична партньорка на Миро от бившия дует „Каризма” – Галя, гасне от СПИН в Лондон.

[caption id="attachment_410885" align="alignright" width="300"]„Галя” от Каризма твърди, че е по-здрава и щастлива отвсякога „Галя” от Каризма твърди, че е по-здрава и щастлива отвсякога[/caption]

Галя от „Каризма” обаче подчертава, че животът й се развива по коренно различен начин от всичко онова, което пишат таблоидите по неин адрес. Тя подчертава, че е по-здрава от всякога и се радва на лично спокойствие. Певицата си обяснява драсканиците на таблоидите с това, че понякога явно им липсва присъствието й. Галя от „Каризма” твърди, че нездравото любопитство на жълтите медии към личния живот на известните личности ражда мелодраматични истории като тази, че е болна от СПИН.

Пред списание списание "Story" певицата коментира, че от дълго време насам тя се чувства много щастлива с направения избор и взетото решение да обича и да бъде обичана и най-вече да загърби миналото. От две години насам Галя от бившия дует „Каризма” живее с човек, на когото има пълно доверие и обича толкоз много, че е решена най-накрая да създаде семейство и да има поколение. Името на мъжа, който прави певицата щастлива и я кара да лети в облаците е Рей, пише pik.bg.

От измислиците на жълтите медии неотдавна пострада и друга българска звезда от музикалния бранш – костинбродският славей Азис. Някои от таблоидите си позволиха да публикуват информацията, че Азис е починал. Фолк изпълнителят обаче не им остана длъжен и в типичния си стил хвърли редица люти клетви по всички онези, които пишат подобни измислици. Преди време Азис се бе разгневил и на папараците, които заснеха дъщеричката му по време на разходката им из един от софийските молове. Тогава певецът отново прокле „извършителите”.