Галя от „Каризма” проговори за болестта си

Галя от „Каризма” проговори за болестта си
4 (80%) 4 votes

Галя от „Каризма“ твърди, че е по-здрава и щастлива от всякога

Неотдавна пресата гръмна с новината, че Галя от „Каризма” е болна от СПИН.

Галя от „Каризма” реши да сподели пред обществото каква е истината, за да се спрат всякакви спекулации.
Тя бе категорична, че за щастие не е болна от никакво тежко заболяване и е в отлично здраве. В допълнение певицата посочи, че се чувства по-добре от всякога.

Мълвата носи, че бившата сценична партньорка на Миро от бившия дует „Каризма” – Галя, гасне от СПИН в Лондон.

„Галя” от Каризма твърди, че е по-здрава и щастлива отвсякога

„Галя” от Каризма твърди, че е по-здрава и щастлива отвсякога

Галя от „Каризма” обаче подчертава, че животът й се развива по коренно различен начин от всичко онова, което пишат таблоидите по неин адрес.
Тя подчертава, че е по-здрава от всякога и се радва на лично спокойствие.
Певицата си обяснява драсканиците на таблоидите с това, че понякога явно им липсва присъствието й.
Галя от „Каризма” твърди, че нездравото любопитство на жълтите медии към личния живот на известните личности ражда мелодраматични истории като тази, че е болна от СПИН.

Пред списание списание „Story“ певицата коментира, че от дълго време насам тя се чувства много щастлива с направения избор и взетото решение да обича и да бъде обичана и най-вече да загърби миналото.
От две години насам Галя от бившия дует „Каризма” живее с човек, на когото има пълно доверие и обича толкоз много, че е решена най-накрая да създаде семейство и да има поколение.
Името на мъжа, който прави певицата щастлива и я кара да лети в облаците е Рей, пише pik.bg.

От измислиците на жълтите медии неотдавна пострада и друга българска звезда от музикалния бранш – костинбродският славей Азис.
Някои от таблоидите си позволиха да публикуват информацията, че Азис е починал.
Фолк изпълнителят обаче не им остана длъжен и в типичния си стил хвърли редица люти клетви по всички онези, които пишат подобни измислици.
Преди време Азис се бе разгневил и на папараците, които заснеха дъщеричката му по време на разходката им из един от софийските молове. Тогава певецът отново прокле „извършителите”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Галя от „Каризма” проговори за болестта си”

  1. Angela Freemane

    Ное. 15. 2014

    Има много съмнения за лечение на ХИВ СПИН, аз също съм се съмнявал, но сега аз имам вярват, че чудото получих също може да бъде от полза за света. Моето име е Ангела моя имейл е angelafreemane@gmail.com Живях с тази смъртоносна болест за повече от една година, съпругът ми откри, че и двамата бяхме HIV позитивен. Ние се опитваме с всички възможни средства, за да живеем живота си, независимо от това нещо в тялото ни е само, когато сме попаднали на тази мощна билкар, който той описва лек. В началото бяхме по-скептично, но съпругът ми настоя да го пробвам и си поръчахме за някои от неговите билки и няколко седмици след приключване на процеса, поради това билкар, отидохме за тест, тъй като ние също каза, ние бяха залети щастие, когато получих резултатите в клиниката. Скоростта на вируса в организма и падна след няколко седмици са напълно излекувани. Ние също попита защо той не дойде на света той е лек и той каза, че е направил през 2011 г., но бе отхвърлен от международната научно-изследователски екип. Най-важното нещо е да бъдат излекувани, ако искате да знаете за този билкар повикване +2349032913215 или по електронна поща: odincurahiv@gmail.com или odincurahiv@outlook.com

Добавете коментар