Любослав Пенев и Кристина имат десетгодишен син Никълъс, пазят ревниво връзката си от медиите

Любослав Пенев от години живее с годеницата на Васил Илиев. Селекционерът на националния отбор по футбол и Кристина се познават още от времето, когато тя е била заедно с покойния бос на ВИС. Именно футболистът е човекът, който е до нея, когато Васил Илиев е застрелян три месеца след 30-я си рожден ден.

[caption id="attachment_410872" align="alignright" width="300"]Любослав Пенев и Кристина Любослав Пенев и Кристина[/caption]

Тогава между Любослав Пенев и Кристина все още няма нищо. Четвъртият в света е заедно с манекенката Даниела Серданова, от която също има син - Любо Пенев-младши. Постоянните му изневери обаче съсипват връзката им и двамата решават да се разделят. Малко след това звездата от САЩ'94 започва да се среща с Кристина, която му ражда още един син - Никълъс.

Самата тя е известна като годеницата на Васил Илиев. С него се срещат малко след развода със съпругата му Мариета. По това време Кристина работи като танцьорка в различни столични клубове. След като започва връзката си с висаджията обаче той й отваря лъскав бутик.

В момента Кристина живее на семейни начала с Любослав Пенев в огромен палат в Бояна. И двамата са категорични, че няма да сключват брак, най-вече заради паметта на покойния Васил Илиев, научиха от ПИК.