Асен Блатечки удари дъното

Гласувайте за статията

Любимият на Диляна Попова – Асен Блатечки закъса здравата

Актьорът Асен Блатечки, който ще стане баща за втори път, определено е загазил здравата. Бременната Диляна Попова му постави тежък ултиматум, който очевидно е успял да го стресне. Според запознати, бившата моделка заявила на Асен Блатечки, че ако не се погрижи за доброто бъдеще на наследника им, тя ще намери някой, който да го направи, научи ПИК от свой достоверен източник.

Асен Блатечки явно се е притеснил от ултиматума, който му е поставила неговата половинка. Притеснен, че няма да успее да обезпечи бъдещото на сина си, Асен Блатечки си търси допълнителна работа. Любимият на Диляна Попова беше засечен да обикаля театрите в София заедно с приятеля си Калин Врачански.

Асен Блатечки отчаяно си търси работа. Въпреки кризата той не се отказва от мощния си 1300 кубиков мотор „Хонда“, който далеч не е икономичен.

След няколко месеца Диляна Попова ще дари Асен Блатечки със син. Щастливият татко изненада приятно любимата си, след като научи, че тя ще го дари със сина, за който винаги е мечтал. Актьорът подари на синеоката красавица чисто нов автомобил „Мини Купър“.

Асен Блатечки

Асен Блатечки закъса здравата

Малко преди да й купи возилото, Асен Блатечки направи на Диляна Попова още един голям подарък. Той й подари просторен апартамент в елитния столичен квартал „Лозенец“. В момента двамата живеят в жилището, което Асен Блатечки подари на Диляна Попова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар