Константин цъфна наквасен в телевизионно предаване!

Константин цъфна наквасен в телевизионно предаване!
5 (100%) 1 vote

Константин шашна водещите и зрителите като се появи в телевизията наквасен!

Поп фолк изпълнителят Константин се появи порядъчно почерпен на синия екран. Той започна наляво и надясно по своя си маниер да иска да черпи водещите в ефир. Днес изпълнителят на „Виждам те” празнува именния си ден.

Домът на певецът е обиран неколкократно, както той разкри днес. Последният път наглите апаши влезли в къщата му, когато Константин си бил вътре и гледал телевизия, а съпругата му Надя приспивала дъщеричката им. Обирджиите отмъкнали четките им за зъби, както и парфюмите на певеца.По-късно той констатирал, че му липсва и огнестрелното оръжие. Бившата половинка на фолк фурията Райна заяви, че възнамерява най-после да даде ключове за външната врата на жилището си на крадците, че да не му я разбиват постоянно и да се налага да я поправя.

Константин

Константин не крие слабостта си към огнената течност

Именникът Константин заяви, че въпреки спекулациите в жълтата преса той се радва на здраво семейство. Съпругата му Надя е плътно до него и двамата очакват и второто си дете. Клюката носеше, че певецът иска да се връща при първото си гадже колежката си Райна. Дори се понесе слухът, че съпругата на Константин непрекъснато я заплашвала, защото македонското девойче така си уреждала ангажиментите, че все гледала да е близко и да пее с Константин в България и чужбина. Те двамата дори замисляха десетдневно турне в Лондон. От което Надя така изтрещяла, че непрекъснато пускала съобщения до красавицата Райна, че ще я размаже, ако се доближи до нейния Константин. Името на Райнето няколко пъти беше замесено с различни мъже, с които тя уж се загаджила, но всичко досега се оказа пушилка.

Въпреки хвалбите на Константин, че двамата със съпругата си се обичат много и си вярват, знае се, че певецът има доста хлабав цип. Името му е замесено с много пиянски дивотии и красавици, които се „раздават” до откат в една от кръчмите му в Студентски град.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар