Революция: Разгадаха тайната на ефикасното и трайно отслабване!

0

Най-сетне тайната на трайното и ефикасно отслабване бе разкрита!

Когато си гневен, нервен и стресиран не трябва да се храниш. Това съветват психолози и диетолози, в противен случай килограмите се качват нагоре и не само няма отслабване, ами теглото нараства. Според специалистите първо трябва да се разбере причината за тревогата ни, после пред себе си признаваш каква е тя и накрая тя се отстранява с техника на потупване по лицето и тялото ни, което води до мечтаното отслабване.

Упражнението за отслабване започва като се потупва възглавничката на малкия пръст. Първо се почуква края на веждата от вътрешната страна, после от външната, след което под окото, под носа, брадичката, средата на ключицата, под мишницата и по средата на ръката и накрая по върха на главата. Тези действия трябва да се извършват точно в тази последователност.

отслабване
Това е тайната на трайното и мечтано отслабване

Потупването продължава няколко пъти на всяка една позиция и цялата манипулация не ви отнема повече от петнадесет минути. Добре е също тази манипулация с потупването за отслабване да се извършва на тихо и спокойно място и най-добре е да бъдете сами със себе си. Това почукване с магическа пръчка няма да изтрие излишните килограми, но ще запазят теглото и ще стопират хормона на стреса, който увеличава апетита и кара да натежава кантара, след като се притеглим. Потупването ще ни предпази от угрозата веднъж изтрити килограмите да не се върнат с удвоена сила, а отслабването да е трайно.

Авторката на книгата за използване на новия метод за отслабване и идеална фигура Джесика Ортър препоръчва също да не се храним когато сме нервни, стресирани или гнева да обхваща цялото ни тяло. Освен това да не консумираме прави, до кухненската маса, сякаш извършваме нещо тайно или като гледаме телевизор, защото така не успяваме да следим колко и какво слагаме в устата си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.