Вики Политова предизвика смут в Нова тв

0

Вики Политова вся смут в Нова тв

Вестта, че Вики Политова започва работа в Нова тв, заемайки пост в управленското ниво, предизвика смут в медията. В основата на това е фактът, че за сега няма яснота до къде ще се стигат правомощията на Вики Политова. Според длъжностната характеристика на новия й пост, тя ще отговаря за рекламния отдел и маркетинга. Носи се слух, че зад гръмкото име на новата длъжност на Вики Политова стои единствено стремежа й да прикрие, че е по-надолу в йерархията и вече не заема висока длъжност.

Но ако все пак на Вики Политова са поверени маркетинга и рекламата, има вероятност много от предаванията по Нова тв да бъда спрени. Вероятно първите, които ще си тръгнат от Нова тв, това са братята Халваджиян, заедно със всичките им продукции.

Напомняме ви, че преди време, докато Вики Политова беше на шефското място в бТВ между нея и Маги Халваджиян възникна конфликт относно цензурата на култовото шоу „Господари на ефира“.

По-късно стана ясно, че бТВ са купили от италианската телевизия лиценза за излъчването на предаването. Маги Халваджиян беше заставен да се оттегли от „България търси талант“, както и от филма „Седем часа разлика“ след конфликта му с Вики Политова, пише БЛИЦ.

Вики Политова
Вики Политова вся смут в Нова тв

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.