Моника и Станишев се преместиха в палат за 2 милиона евро, крият се от всички

Моника и Станишев тихомълком се преместиха в нов дом. Лидерът на БСП и половинката му без много шум се преместиха в нова, луксозна къща с разгъната площ 1000 кв. м. Само преди няколко години лидерът на червените си оплакваше, че е принуден да живее в апартамент от 200 кв. метра, който бил тесен за 4-членното му семейство. След раждането на второто им дете обаче, Моника и Станишев без много шум се преместиха.

новият дом на лидера на ПЕС се оценява на близо 2 милиона евро и е купен с банков кредит, а не е наследствен. Фамилията живее на малка, тиха уличка, в столичния квартал Драгалевци, далеч от останалите политически лидери.

[caption id="attachment_410841" align="alignright" width="272"]Моника и Станишев с дом за 2 милиона евро Моника и Станишев с дом за 2 милиона евро[/caption]

За разлика от повечето политици, чиито домове станаха обществено достояние в последно време, Моника и Станишев успяха да запазят уединението си, пише faktor.bg.

Новият дом на Сергей Станишев не блести с лукс, но се вижда, че е ново строителство и е доста елегантен. Освен това сградата се откроява на фона на останалите със сравнително скромен екстериор.

Преди да се премести в новия си дом, Станишев обитаваше сграда в луксозен комплекс Магнолия в Бояна.