Родителката на едно от изгубените момчета нападна Лиана Панделиева: Нямам думи за такива хора

Родителката на едно от изгубените момчета нападна Лиана Панделиева: Нямам думи за такива хора
5 (100%) 1 vote

Лиана Панделиева нарече младежите „кретени“ и „Глупаци“, поиска да бъдат дадени под съд

Майката на Веселин – едно от момчетата, които се загубиха в Стара планина, реагира на изказванията на Лиана Панделиева. Сащисана жена е изумена от обвиненията, които журналистката хвърли по адрес на детето й и двамата му приятели, които прекараха няколко дена сами в планината без никаква храна и екипировка.

Майката на Веселин отговори на обвиненията на Лиана Панделиева

Майката на Веселин отговори на обвиненията на Лиана Панделиева

И докато голяма част от българите стискаха палци всичко с младежите да е наред, то Лиана Панделиева използва случая, за да напомни за себе си. Известната като „лицето на демокрацията“ репортерка нарече момчетата „кретени“ и „глупаци“ заради факта, че са тръгнали сами в планината без екипировка. И заяви, че от тримата трябва да бъде потърсена съдебна отговорност, а родителите им трябва да заплатят всички разходи по издирването.

Майката на Веселин отговори, че не може да намери думи за хора като Лиана Панделиева. „Колко струва един човешки живот?“, реторично попита жената, която няколко дена не знаеше дали синът й е жив и здрав.

Майката се извини на медиите, че първоначално е отказвала да разговаря с журналисти. Тя и синът й обаче, както и приятелите му категорично не приемат твърденията, че те сами са си виновни за инцидента, научиха от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Родителката на едно от изгубените момчета нападна Лиана Панделиева: Нямам думи за такива хора”

  1. Адриана

    май 22. 2014

    Не мога да повярвам, че има хора като Лиана Панделива.Злобата й към изгубените момчета не е нормална – мисля, че има нещо олигофренично и шизоидно в „журналистката“..Жалко, че има хора, които мислят като нея, но те не са много – повечето от тях са платени форумни тролове или просто глупаци.

Добавете коментар