Мариана Попова отговори на нападките на актрисата по повод клюката за връзката й с президента

Мариана Попова не остана длъжна на Деси Тенекеджиева и отговори на обвинението й, че е имала връзка с Георги Първанов. Слух, който упорито обикаля родното медийно пространство от около 5-6 години и който си стана непотвърден. Повод да се заговори за това отново станаха снимки на Деси Тенекеджиева, на които тя изглежда доста близка с настоящия държавен глава Росен Плевнелиев. Помолена за коментар дали помежду им има нещо повече от познанство, актрисата изтърси, че не е Мариана Попова, за да я питат такива неща.

[caption id="attachment_410769" align="alignright" width="300"]Мариана Попова Деси Тенекеджиева и Росен Плевнелиев[/caption]

Естествено, думите й не бяха подминати от емоционалната певица. В личния си профил във Фейсбук Мариана Попова заяви, че актрисата и да иска, никога няма да бъде като нея. В интервю за вестник "Шоу" няколко дена след скандала, изпълнителката на "Let me cry" заяви, че е наясно защо Деси Тенекеджиева замеси нейното име и името на Първанов в темата.

Мариана Попова"Тя си търси ракета-носител. Някой, който да й осигури петминутна слава, понеже вече никой не се сеща за нея", категорична е певицата. И допълни, че не разбира истерията, в която е изпаднала Тенекеджиева заради снимките, научиха от БЛИЦ.