Ад във Враца

Ад във Враца
5 (100%) 1 vote

Двутонен панел се откърти от жилищен блок във Враца

Рано тази сутрин, живеещите в блок, разположен на улица „Братя Миладинови” във Враца бяха събудени от взрив.

Оказва се, че е гръмнал бойлерът на един от съседите.
Гръмналият бойлер е нанесъл сериозни материални щети не само на апартамента на собственика, а и на съседните три апартамента, отбелязва „Конкурент”.
Собственикът на апартамента във Враца разказва, че точно бил приключил с ремонта и дори късно снощи преместил спалнята в една от другите стаи.

Гръмнал бойлер срути три апартамента във Враца

Гръмнал бойлер срути три апартамента във Враца

Това е и причината, поради която за щастие няма жертви при инцидента, в противен случай вероятно щеше да е на парчета, тъй като спял точно в стаята до банята.

Живеещите в блока във Враца, който бе разтърсен от взрива разказват, че никога не са виждали подобна гледка през живота си.
Взривната вълна е изкъртила стените на съседните апартаменти, а дограмата се е стоварила върху автомобилите, паркирани пред жилищната сграда. Специалисти извършват оглед на мястото.

Междувременно стана ясно, че панел се е отчупил от един от жилищните блокове в Лом.
Панелът е паднал от осмия етаж.
Двутонният панелен блок е отнесъл терасата под него, предава bTV. Заради инцидента, балконът на съседите също увиснал.
Живеещите в блока, от който се е откъснал двутонният панелен блок разказват, че са усетили случката като земетресение. Като по чудо няма жертви.
Собствениците на апартамента, от който се е отронил панела, както и тези на долния апартамент, чиято тераса е пострадала, отдавна не живеят в тях. И те като много българи са отишли зад граница да търсят прехраната си.

За отстраняването на двутонния панел, който се е отлепил, общинските власти са се обърнали към ръководството на АЕЦ „Козлодуй”, тъй като те са единствените, които разполагат с достатъчно голям кран, който да отстрани панела, пише pik.bg.
Напоследък подобни случки взеха да зачестяват, което породи сериозни притеснения у сънародниците, живеещи в панелни жилища, които не са никак малко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар