Интерпол все още издирва Валя от Бургас

Интерпол все още издирва Валя от Бургас
5 (100%) 1 vote

Името на Валя от Бургас фигурира в листите на издирвани лица

Интерпол продължава издирването на Валя от Бургас.

Името й не е свалено от листата с издирваните, тъй като в Интерпол нямат получено официално потвърждение, че откритият преди три дни труп край тетраподите до Морската гара е на Валя от Бургас.
В петък окончателно ще се изясни дали откритото в напреднал стадий на разлагане тяло е на Валя от Бургас, която изчезна мистериозно. Тогава ще станат ясни резултатите от назначения ДНК анализ.
Междувременно близките на мистериозно изчезналата медицинска сестра разпознаха дрехите, с които е била облечена.

Името на Валя от Бургас фигурира в листите на издирвани лица

Името на Валя от Бургас фигурира в листите на издирвани лица

Говорителят на Областната дирекция на МВР в Бургас Цветелина Рандева обяви, че не е изключено резултатите от ДНК анализа да бъдат готови и утре.
Тя поясни, че забавянето се дължи на технологичното време, необходимо на лабораторията за извършването на назначената експертиза. Освен това тялото е в напреднал стадий на разлагане, което затруднява допълнително работата на специалистите, пише pik.bg като цитира информация на Burgasutre.bg.
За момента е ясно, че по тялото, което бе открито преди три дни няма следи от насилие, което потвърждава първоначалната версия на полицейските власти, че Валя от Бургас се е самоубила.
Патоанатомът е категоричен, че смъртта е настъпила в резултат на удавяне.

Междувременно, макар да не е потвърдено на 100%, че тялото, което бе открито е на Валя от Бургас, страницата на приятеля й Валентин Георгиев в социалната мрежа във Фейсбук вече бе залята от съболезнования.
Докато някои от тях изказват съболезнованията си, други се възмущават на типичната българска черта да се сипва сол в раната. Те са категорични, че още е твърде рано за подобни прояви, тъй като не е сигурно, че откритото тяло е на изчезналата мистериозно медицинска сестра.
Появи се и нова версия за смъртта на красавицата. Полицейските власти не изключват възможността Валя да е посегнала на живота си заради религиозна секта, към която се присъединила преди известно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар