Ванга предрекла потопа в Сърбия

Ванга предрекла потопа в Сърбия
5 (100%) 1 vote
Ванга твърдяла, че след наводненията ни чака златен век

Петричката пророчица Ванга предрекла в последното си интервю потопа в Сърбия преди кончината си. То е взето от украинския бизнесмен и пътешественик Анатолий Любченко, който бил кореспондент на украинско издание. Гадателката разрешила да бъде публикувано след смъртта й, която я застига през 1996 г., когато тя е на 84 години – припомня „България днес”.
„Потоп също ще има след 40 или 40 години. Голямо тяло ще долети до Земята и ще падне във водата. Вълните ще отмият много страни и народи и Слънцето ще изгасне за 3 години. Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат. А след това ще настъпи много добър живот и безсмъртие” – предрекла тогава баба Ванга.

наводнение Ванга

След потопа ни чака златен век – твърди Ванга

Според нея след като отмине потопът, ще настъпи златен век. Според гадателката той вече настъпва, но не всеки може да го види. „След 7 години хората няма нито да сеят, нито да жънат, а само ще отглеждат децата си. Животните ще се плодят като растенията, а растенията – като животните. След 21 години никой няма да пътува по земята. Пътуванията ще стават по инсталации от Слънцето, нефтът ще се забрани, земята само ще ражда и ще си почива” – твърди още пророчицата Ванга.
В последното си интервю Ванга прави и друго предсказание. „Русия я очаква добро, България и Македония – не особено. Руските жени ще родят много умни деца, които ще променят света” – предрекла пророчицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Ванга предрекла потопа в Сърбия”

  1. Erhi SH

    май 21. 2014

    DANO NI 4AKA DOBRO …

  2. Радко Колев

    май 23. 2014

    Ванга е педрекла и идиотите, дето не спират да й приписват какви ли не предсказания.

Добавете коментар