Лиана Панделиева: Стоя зад думите си от Фейсбук за трите изгубени момчета

Лиана Панделиева: Стоя зад думите си от Фейсбук за трите изгубени момчета
5 (100%) 1 vote

Лиана Панделиева категорична, че не желае злото на загубените в планината момчета, настоява да бъдат подведени под съдебна отговорност

Лиана Панделиева взриви родното медийно пространство с отношението си към изгубените в Стара планина три 20-годишни момчета. В личния си профил във Фейсбук журналистката ги нарече „кретени“ и „говедца“, заради които се харчат пари на българските граждани.

Лияна Панделиева

Лиана Панделиева

В интервю за ТВ7 Лиана Панделиева потвърди, че стои зад думите си, тъй като ги е написала, провокирана от безотговорното поведение на младежите. „Аз не им желая злото, нито пък съм искала да не бъдат открити“, заяви в предаването „Дневен ред“ репортерката, стана известна като „лицето на демокрацията“ в България. Лиана Панделиева твърди, че когато е пуснала поста си в социалната мрежа, вече е знаела, че момчетата са локализирани и ще бъдат открити.

Лиана ПанделиеваЖурналистката настоява тримата да бъдат подведени под съдебна отговорност, тъй като трябва да си понесат последствията от безотговорното си, по думите й, поведение. „Не може да не си стъпвал в планината и да тръгнеш по гуменки и къс ръкав в условия, в които всеки момент може да завали сняг“, категорична беше Лиана Панделиева в студиото на телевизията.

И заключи, че постъпката на момчетата обобщавала цялостното безотговорно поведение на тяхното поколение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

8 коментара to “Лиана Панделиева: Стоя зад думите си от Фейсбук за трите изгубени момчета”

 1. Васко

  май 21. 2014

  Напълно е права! Това са пълнолетни хора и носят своята отговорност за постъпките си!

 2. Васко

  май 21. 2014

  Напълно е права! Това са пълнолетни хора и носят своята отговорност за постъпките си!Това не е нещастен случай, това е безхаберие и глупост.

 3. Йорданка Иванова

  май 21. 2014

  Да, вярно е че не са дооценили ситуацията,вярно е че са проявили самонадеяност, но много по-добре е ,че момчетата са живи и здрави.По добре ли щеше да бъде да има още три гроба на наши деца.Парите не са най-важното в момента!

 4. Rosen Panayotov

  май 21. 2014

  Нали!
  Десетки хиляди левове!!! Щото няма болни и гладни у нас…

 5. spec

  май 22. 2014

  Da si platat za tarseneto

 6. Адриана

  май 22. 2014

  Лиана, голям срам си за България.Ти човек ли си изобщо???Имаш ли идеали, имаш ли морал, имаш ли етика?Позор си за страната ни.Нямаш срам и страх от Бога…

 7. А онези 240 боклука в парлалемнта,за тях нищо не казва тази пача.

 8. Kristian Georgiev

  май 24. 2014

  нека нейното дете да попадне в такава ситуация, и да видиме тая пача кво ше говори

Добавете коментар