БСП купува гласове на миньорите в Бобов дол (Всичко за скандала)

БСП купува гласове на миньорите в Бобов дол (Всичко за скандала)
5 (100%) 5 votes

БСП купува гласовете на миньорите в Бобов дол, прокуратурата се самосезира

Огромен скандал предизвика разследване на Нова телевизия, в което се разкрива как шефове притискат подчинените си служители от минен комплекс в Бобов дол да се включат в организирана мрежа, чрез която БСП купува гласове.

Използваните похвати, чрез които БСП купува гласове, са тривиални—заплатите са платени по-рано, но с изричната уговорка коя партия в бюлетината трябва да бъде маркирана. Ако има победа на изборите, мините ще получат инвестиции и съответно повишаване и редовно изплащане на заплатите. Дори нормалния аванс от 100 лева бил повишен — вече ще е 150 лева.

БСП изнудва миньорите в Бобов дол

БСП изнудва миньорите в Бобов дол

Всичко това е разказано от работещ в комплекс Бобов дол миньор. Той разкрива, че са отправяни и заплахи към тези, които отказват да се подчинят — очаква ги уволнение, а за изпълнителните, които ще агитират и родата да пусне гласа си за БСП, ще има и по – ранно пенсиониране.

Всичко се организира по списъци. Ръководителите на рудниците разпитват всеки човек, каква група може да осигури за изборите в подкрепа на БСП на 25 май. Ако някой не гласува го заплашва уволнение, разкрива един от миньорите, настоял да остане анонимен. Екип на Нова телевизия обаче успя да получи детайлна информация за схемата за закупуване на гласове и дори засне със скрита камера шокиращите пазарлъци и опити за манипулация на вота

След като кадрите показващи как БСП купува гласове от миньорите бяха излъчени, от прокуратурата се самосезираха. Какви санкции ще бъдат наложени на ръководителите на мините и ще има ли наказания върху управляващата партия, предстои да видим, пишат от 1kam1.eu.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “БСП купува гласове на миньорите в Бобов дол (Всичко за скандала)”

  1. Spaska Getova

    май 23. 2014

    Ако след 2-3 документирани скандала съответната партия бъде изключена от участие в изборите, има щанс да се оправим.

Добавете коментар