Хепавитал ми помогна при хипертония

Гласувайте за статията

Усложненията при артериална хипертония са доста сериозни и могат да предизвикат смърт, но благодарение на капките Хепавитал аз си стъпих на краката

Хепавитал за артериална хипертонияАртериална хипертония, комбинирана с високи нива на холестерол е тревожен симптом, който може да предизвика повишен риск от коронарна болест на сърцето, инфаркт и инсулт. По този начин, за лечение и предотвратяване на това заболяване е задължително първо да се помисли за здравословното хранене, без да изключваме лекарствата, предписани от лекар-специалист. Нищо не бива да се отлага „за по-късно“! Аз имах страшно главоболие, заради високото кръвно. И за да се диагностицира причината за главоболието ми назначиха преглед при невролог. оттам отидох на диетолог, който ми препоръча диета с прочистване на черния дроб.

hepasnЗа да се направи по-добро прочистване на черния дроб, както и за да се ограничат пораженията, които се наблюдават при артериална хипертония, аз си взех от аптеката билкови капки за прочистване на черен дроб и жлъчка Хепавитал. Тези капки се оказаха един чудесен продукт, който препоръчавам не само на хора, които имат болен черен дроб или проблеми с жлъчката, но и на такива, които имат артериална хипертония, мигрена, проблеми с щитовидната жлеза, болни от диабет и изобщо всички, които с причина или без причина са загрижени за здравето си.

Артериална хипертония не се лекува толкова лесно. В един момент знам, че пак ще ме изненада, но поне съм сигурен, че съм отложил този момент за по-дълго време. Ще регулярни прочиствания с капките Хепавитал, ще гледам да облекчавам работата на черния дроб и сърцето, а пък другото се надявам само да се нареди.

Цветан Владимиров от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар