Един от изгубените студенти едва не паднал от склон

Един от изгубените студенти едва не паднал от склон
5 (100%) 1 vote

Виктор Димитров – един от изгубените студенти, разкри за ужаса, през който преминали тримата за няколко дена сами в планината

Виктор Димитров – един от изгубените студенти в Стара планина, разкри, че едва не е загубил живота си докато той и приятелите му се скитали изгубени. Виктор се подхлъзнал и паднал от 90-градусов стръмен склон и единствено бързата намеса на другите двама младежи с него – Веселин и Христо, предотвратила трагедията. Те успели да го хванат за ръката и да го измъкнат.

Виктор - един от изгубените студенти

Виктор – един от изгубените студенти

Трите момчета трябвало да спят на открито под градушка и дъжд, докато бъдат открити. Студът в планината също бил изключително голям и съвсем утежнил положението на изгубените студенти. Пред камерите на БНТ Виктор разказа, че тримата са се криели под дърветата, за да намерят поне малък заслон.

Припомняме ви, че тримата младежи – Виктор, Веселин и Христо, се изгубиха в планината тази събота и изкараха три дена навън без никакви провизии и екипировка. Малко по-рано днес момчетата бяха открити в близост до село Тъжа и за тях незабавно се погрижиха лекарски екипи. Най-тежко е състоянието на Веселин, който е приет в болницата в Казанлък.

Дясната му ръка е премазана и инфектирана, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар