Михаел Шумахер излиза от комата, местят го от Гренобъл

Михаел Шумахер излиза от комата, местят го от Гренобъл
3 (60%) 1 vote

Михаел Шумахер излиза от комата, обмислят преместването му

Михаел Шумахер вече показва признаци на съзнание и излиза от комата. След три месеца очакване да се събуди, шампионът от Формула 1 показва подобрение и е на път да бъде преместен в частна клиника, където да се лекува.

Още преди две седмици Сабине Кем, мениджърка на Михаел Шумахер, сподели, че шампионът започва да идва в съзнание и дори е разпознал съпругата си Корина. Промените в състоянието му, наложиха той да бъде задържан за допълнителни изследвания в Гренобъл, което забави преместването му.

Михаел Шумахер тепърва ще се бори за здравето си

Михаел Шумахер се подобрява, местят го от Гренобъл

Въпреки информационното затъмнение около състоянието на Шумахер, усилено се говори, че шампионът от Формула 1 ще бъде преместен в частна клиника или специално изграден апартамент към семейния си дом, където да се лекува. Лекарите мълчат по този повод, а на въпроса, ще бъде ли Михаел Шумахер транспортиран извън Гренобъл, Сабине Кем отговаря лаконично, че здравето на пациента се подобрява и той е под грижите на най-добрите специалисти, пише standard.co.uk.

Говори се обаче, че лекарите вече обмислят как да транспортират шампионът от формула 1 до частна клиника, където да бъдат положени още по-добри грижи за него. Всъщност преместването се отлага само и единствено по молба на семейството, които искат да са сигурни, че Шумахер, ще издържи пътуването, а също и за да не се разбере новото местонахождение на пациента.

Засега не е известно къде и кога точно ще бъде транспортиран Михаел Шумахер, но се очаква преместването да стане съвсем скоро. Вече няколко пъти медицински светила намекнаха на Корина, че е време да освободи стаята на пациента в университетската клиника в Гренобъл, което стана повод да се заговори, че госпожа Шумахер строи специален комплекс край дома им в Женева, където да бъде настанен съпругът й, докато се възстанови напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар