Миглена Ангелова избра съпруг номер 5?

Гласувайте за статията

Миглена Ангелова официално с ново гадже, задава ли се сватба номер 5?

Миглена Ангелова официално оповести, че е обвързана и то сериозно. Най-провокативната водеща в телевизионния ефир, призна, че има нова връзка. След 4 брака, безкраен списък ухажори и компаньони, мадам „Искрено и лично е на път официално да каже на новата си тръпка.

Репортери засякоха Миглена Ангелова в столичен търговски център, видимо щастлива и под ръка с неизвестен млад мъж. Придружителят й, изглеждал като бизнесмен, а двамата се разхождали покрай бутиците. Самата Миглена Ангелова носела нехарактерни за нея къса плисирана пола и семпла блуза и оживено разговаряла с придружителя си. Двамата били толкова погълнати един от друг, че не забелязвали нищо наоколо, пише bulgariautre.bg.

Миглена Ангелова се стяга за сватба номер 5?

Миглена Ангелова се стяга за сватба номер 5?

С четири брака и четири деца зад гърба си, Миглена Ангелова е достойна конкуренция на някой от най-изявените мъжемелачки в Холивуд като Елизабет Тейлър и Дженифър Лопес. Самата тя твърди, че просто е имала твърде злополучни бракове, затова сега не иска да чуе за сватба.

Последният слух гласеше, че младоликата баба върти любов с оператор от вече сваленото си предаване в ефира на ТВ7. Миглена обаче запази гробно мълчание по отношение на личния си живот и отказа да коментира слуховете. По всичко изглежда, че водещата има нова сърдечна тръпка, а дали ще се стигне до брак, тепърва ще стане ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар