Мариана Попова предаде приятелството

Певицата Мариана Попова, която е много близка приятелка с президента Георги Първанов (2002-2012 г.), му нанесе изключително тежък удар.

По всичко личи, че когато парите заговорят, всичко останало, дори и приятелството, остават на заден план и Мариана Попова е типичният пример за това. Тя и колегата й Орлин Горанов бяха посрещнати с бурни аплодисменти на концерта на БСП, който се проведе в Летния театър във Варна.

[caption id="attachment_410683" align="alignright" width="300"]Мариана Попова предаде приятелството Мариана Попова предаде приятелството[/caption]

Това стана ясно от агитационното съобщение, което бе разпратено от червената партия до медиите. Очевидно, Мариана Попова е изменила на Първанов и неговата партия „АБВ” в полза на БСП.

Орлин Горанов се обърна към жителите на Варна с думите, че за всички тях е огромна чест да имат толкоз отговорна и харизматична личност от града, какъвто е Борислав Гуцанов. Певецът продължи агитацията си с думите, че именно с него, ще градят бъдещето не само на Варна, а и на цялата страна. Предизборната кампания за евродепутати на БСП в морската ни столица, бе закрита от популярния дует Орлин Горанов и Мариана Попова, се посочва още в съобщението на БСП до медиите. По традиция финалът бе поставен с песента „Една българска роза”, превърнала се в символ на червените редици.

Кандидатът за евродепутат Борислав Гуцанов също се включи в изпълнението на култовата песен. Към дуета и депутата се присъедини и доц. Лидия Петкова. Мариана Попова на свой ред призова присъстващите на концерта да гласуват с бюлетината на БСП на евровота, който ще се проведе на 25 май, подчертавайки, че това е бюлетината за отличници. Присъстващите отговориха на призива й с бурни овации и аплодисменти.

Припомняме, че до неотдавна Мариана Попова бе спрягана като много близка приятелка на президента Георги Първанов (2002-2012). Освен това някои таблоиди твърдяха, че Първанов има интимни отношения с Мариана Попова. Явно Мариана Попова е много по-лоялна към БСП и най-вече към парите, отколкото към приятелството, пише pik.bg.