Скандал между Мариана Попова и Деси Тенекеджиева във Фейсбук! Преглеждания: 13636

Мариана Попова на нож с Деси Тенекеджиева
0
5/5 - (1 vote)

Певиците Мариана Попова и Деси Тенекеджиева се изпокараха!

Поп певицата Мариана Попова и колежката й Деси Тенекджиева се хванаха за косите. През миналата събота вдовицата на талантливия театрален режисьор Стоян Камбарев предизвика истински фурор с изказването си в студиото на Сашо Диков. Тя директно обвини колежката си, че е интимна с бившия президент Георги Първанов.

Изпълнителката на „Остани” Мариана Попова не й остана длъжна и пред читателите на „Шоу” директно заяви, че певицата, актрисата и продуцентката Деси Тенекеджиева си има свалка с настоящия президент Росен Плевнелиев. Тя дори цитира една снимка по телевизията, на която собственичката на продуцент ска кампания за млади таланти в областта на музиката, киното и театъра била уловена как страстно гали лицето му. Това се случи тази година, когато бяха раздавани наградите на фондация „Стоян Камбарев”, чийто управител е вдовицата на талантливия режисьор. Деси на свой ред избухна, че това не е друго, а си е чиста папарашка гавра и нищо подобно не е се е случвало между нея и настоящия държавен глава.

Мариана Попова
Мариана Попова на нож с Деси Тенекеджиева

Деси Тенекеджиева, която има роли и участия в значими български, чужди и международни кинопродукции не пропусна да се изгаври с врагинята си. Тя язвително подметна пред Сашо Диков, че не е Мерилин Монро, но за радост не е и Мариана Попова. И допълни, че последната е била прекалено близка с екс президента Георги Първанов. Това не било само клюки, а достоверни факти.

В социалната мрежа поп певицата Мариана Попова също не й остана длъжна. Мариана Попова написа, че Бог я е надарил с много други неща и е безкрайно благодарна, че не й е дал образа на Деси Тенекеджиева. Тя намекна, че заради библейското име на сина си актрисата трябва да бъде по-смирена, разумна и да не пръска жлъч по повод и без такъв. Дали войната между двете певици ще секне или ще премине границата на разумното е въпрос на време.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.