Разгневени зрители попържваха депутатите в ефира на bTV

Ругатни и подигравки заляха по-рано днес ефира на bTV.

В причина за това се превърна депутатското кюфте. Освен редицата ругатни и подигравки, зрителите се пошегуваха на гърба на народните избраници и най-вече с великото „плющене” в депутатския стол.

Водещите на сутрешния блок на bTV Генка Шикерова и Константин Караджов също не отстъпиха на зрителите що се отнася до подигравките по адрес на депутатското кюфте. Генка Шикерова дори се обърна към зрителите със саркастично извинение, че им е развалила деня. Колегата й Константин Караджов пък на свой ред я попита дали се притеснява.

[caption id="attachment_410643" align="alignright" width="300"]Депутатските кюфтета разгневиха зрителите на bTV Депутатските кюфтета разгневиха зрителите на bTV[/caption]

Подигравките на някои от зрителите на bTV стигнаха до там, че те дори попитаха дали да не започнат да събират помощи за депутатите. Народът „недоумява” как ще затворят столовата на народните избраници. До къде ще се налага да ходят сега „горките”, за да похапнат качествено и най-вече за жълти стотинки, предвид „мизерните” им заплатки. Ама, народе, стегнете се! Дайте да им помогнем на горките! Те как мислят само за светлото ни бъдеще и ни подпомагат всячески (ако питате тях разбира се)… Гневен зрител заяви в ефир, че само българските народни избраници имат ръждясали хладилници и печки, а народът не знае подобно нещо. И как да знае, като цъфти, та чак връзва (отново, ако питате тях).

Друга зрителка пък (отново със саркастичен тон) сподели, че е много, много… притеснена за горките депутати. Смеейки се, тя се зачуди какво ще ядат сега народните ни избраници и дали няма да вземат да заслабнат. Поредният разгневен зрител, успял да се свърже със сутрешния блок на bTV пък заяви категорично, че настоящият „проблем” доказва, че депутатите са търтеи, от които народът няма нужда, допълвайки, че е крайно време България да стане президентска република, пише pik.bg.

Да, ама те и президентските кюфтета оказва се, не са толкоз добри, тъй като една и съща фирма е подготвяла храната за президентството и парламента. Горките, живи да ги ожали човек! Та, народе, „вземете се в ръце” и изпращайте помощи на горките депутати, че ще вземат да се изгубят от глад точно преди евроизборите… А който оцелее до тогава и успее да си уреди топло местенце в Европарламента, отново ще си осигури яка кльопачка (в това няма съмнение)!