За първи път: Галена изплака мъката си!

За първи път: Галена изплака мъката си!
5 (100%) 1 vote

Галена за първи път не издържа и се оплака от това, което я тормози!

За пръв път Галена изплака мъката си. Изпълнителката на ”Утешителна награда” признава, че в нощните клубове обикновено идвали хора, злоупотребили с вредни вещества и порядъчно подпийнали. В това тяхно състояния на подпийнали родената в Смядово певица й било понякога неприятно да ги забавлява, тъй като често те не знаели спирачки, но го правила в името на професията. И парите, съскат зложелатели. Но за самата Галена това понякога било жива мъка.

Така или иначе вървежната певица Галена се прежалвала и забавлявала и такава порода хора, които си докарвали щастие, като употребявали различни забранени вещества. Певицата обаче твърди, че тя никога не е използвал подобни упойващи средства и няма намерение да опита, но не може да разбере причините, заради които хората го правят.

Галена

Никога досега Галена не е споделяла това толкова откровено

Галена все още се питала дали тези, които прибягват до изкуствените стимулатори за радост по-скоро се забавляват или изпадат в някакъв транс и дори не знаят къде се намират и какво точно вършат. Фолк дивата признава, че това приемането на упойващи вещества е като неизбежен декор за подобен род нощни заведения, но въпреки не оправдава тези, които го правят, а и не ги оправдава.

Любимата поп фолк изпълнителка на българите за миналата година не е от най-кротките. Около нея все се вихри някакъв скандал или тя често попада в „окото на бурята”. На чаровната брюнетка обаче едно може да й се признае, винаги се е стремяла да бъде далеч от разправии с колежките си от бранша. Тя е сред малкото, която не злослови по техен адрес, а си гледа работата и както самата тя често признава, просто обича да пее.

Обича също мъжа до сърцето си, вафления бос Галин, както и малкото им момченце – Стефан. Дори и злобните клюкари да злословят, че хубавицата и любимката на българите да не й достига глас и да е на върха на музикалната си кариера заради щедрите плащания на мъжа й, Галена доказва, че може не само да пее, да радва феновете си с нови парчета, които скоро стават хитове, но и да се забавлява. Дори и с напук на цялата помия, която се изсипва по неин адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар