Петко Димитров е горд баща на втори син, кръстили го Доменик

Петко Димитров се сдоби с второто си момче. Съпругата му Яна роди миналата нощ живо и здраво бебе, но родителите все още предпочитат да не коментират радостната вест. Добрата новина бе разпространена от Николета Лозанова, с която двамата са семейни приятели. Това е второто дете на Петко Димитров, който има 6-годишен син от неуспешния си брак с тв водещата Мария Игнатова. Запознати издават, че малкият Виктор бил много развълнувал от факта, че е станал батко. Не така обаче стоят нещата при бившата жена на бизнесмена. Мария е силно притеснена от вестта, че Яна също е родила наследник на Петко. Игнатова се тревожи, че с новото дете Димитров ще забрави за първородния си син.

[caption id="attachment_410618" align="alignleft" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров е щастлив родител на втори син[/caption]

Най-големият страх на водещата е, че за разлика от Виктор вторият син на бизнесмена ще е неотлъчно до него и получава цялото му родителско внимание. Въпреки че Петко Димитров и Яна предварително не разкриха името на детето, в интернет се разпространи новината за името на сина им. Двамата родители постигнали съгласие и кръстили наследника си Доменик. „Не е кръстен на никого от нашите родители. На италиански името означава неделя – деня, в който се роди. Всичко е добре с Яна и детето” – коментира накратко Петко Димитров.