На кого кръстиха детето си Петко Димитров и Яна

На кого кръстиха детето си Петко Димитров и Яна
3 (60%) 2 votes
Петко Димитров е горд баща на втори син, кръстили го Доменик

Петко Димитров се сдоби с второто си момче. Съпругата му Яна роди миналата нощ живо и здраво бебе, но родителите все още предпочитат да не коментират радостната вест. Добрата новина бе разпространена от Николета Лозанова, с която двамата са семейни приятели.
Това е второто дете на Петко Димитров, който има 6-годишен син от неуспешния си брак с тв водещата Мария Игнатова. Запознати издават, че малкият Виктор бил много развълнувал от факта, че е станал батко. Не така обаче стоят нещата при бившата жена на бизнесмена. Мария е силно притеснена от вестта, че Яна също е родила наследник на Петко. Игнатова се тревожи, че с новото дете Димитров ще забрави за първородния си син.

Петко Димитров

Петко Димитров е щастлив родител на втори син

Най-големият страх на водещата е, че за разлика от Виктор вторият син на бизнесмена ще е неотлъчно до него и получава цялото му родителско внимание.
Въпреки че Петко Димитров и Яна предварително не разкриха името на детето, в интернет се разпространи новината за името на сина им. Двамата родители постигнали съгласие и кръстили наследника си Доменик. „Не е кръстен на никого от нашите родители. На италиански името означава неделя – деня, в който се роди. Всичко е добре с Яна и детето” – коментира накратко Петко Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “На кого кръстиха детето си Петко Димитров и Яна”

  1. spez

    май 20. 2014

    Tezi kato niakoi tzigani sa go krastili s chujdozemno ime. Da go biaha pisali Dimitar po dobre. Che s tova Domenik vsichki shte mu vikat Dodo ili Doko

  2. Bulgaria

    май 20. 2014

    А защо не Неделчо, след като е роден в неделя и в България?

Добавете коментар